NYHETER

Wencon Brannteknikk AS og BKS AS inngår rammeavtale med Forsvarsbygg.

Brannvern_ Wencon Brannteknikk AS.jpg

Wencon Brannteknikk AS signerer sin største rammeavtale noensinne med vår nære samarbeidspartner BKS AS. BKS AS står som hovedleverandør til Forsvarsbygg for Vestlandet, Østlandet og Viken området. Wencon Brannteknikk AS utfører årlig kontroll og leveranser av manuelt og automatisk slokkeutstyr til alle overnevnte områder.

Vårt nære samarbeid med BKS AS bidrar til at vi kan tilby Forsvarsbygg de beste totalløsningene innenfor brannsikkerhet.

Vi er takknemlige for tillitten Forsvarsbygg har gitt oss.

Les mer om vår sammarbeidsparter innen ingeniørtjenster her: www.b-ks.no

 

Wencon Brannteknikk AS inngår rammeavtale med Karmøy Kommune.

Karmøy kommune.png

 Wencon Brannteknikk AS inngår rammeavtale med Karmøy Kommune for kontroll av manuelt slukkeutstyr. Avtalen omfatter alle bygg som eies og driftes av Karmøy kommune.

Vi er stolte av tillitten Karmøy Kommune har gitt oss for dette oppdraget som også bidrar til vekst for vår avdeling på Vestlandet.

For mer informasjon: ce@wencon.no

 

 Wencon Brannteknikk inngår rammeavtale med Forsvarets forsknings institutt.

FFI_logo_blaa.png

Wencon Brannteknikk er tildelt kontrakt for kontroll og service av brannslokningsapparater og brannslanger, samt levering av nytt utstyr til samtlige bygg, driftes av FFI. Kontrakten gjelder i 2 år med opsjon på 1+1 år. Avtalen følges opp og utføres fra vår avdelig i Østfold.

For mer informasjon: hge@wencon.no

 

Wencon Brannteknikk inngår rammeavlale med Rogaland fylkeskommune

Rogaland fylkekommune.png

  Wencon Brannteknikk er tildelt kontrakt for kontroll & service av håndslokker   utstyr og brannslanger, samt levering av nytt utstyr til Rogaland      fylkeskommune, Nordfylket. Kontrakten gjelder i 2 år med opsjon på 1+1 år. Avtalen vil følges opp og styres fra vår avdeling i Stavanger.

Vi er meget fornøyd med avtalen som bidrar til vekst for vår avdeling i Rogaland samt gleden av å opprettholde god sikkerhet til brukere av fylkeskommunens bygninger.

For mer informasjon: ce@wencon.no